نوشته شده توسط : pass

Juventus, když hraje dobře, má potenciál porazit nějaký tým na světě. Fanoušci v dresy Juventus také věří, že mají schopnost. Jednotka je sbírka hvězd světové úrovně a těch, které jsou v jejich nejlepších zádech proti zdi. Crisitano Ronaldo trvá na tom, že za jeho úspěch a schopnost udržovat tak vysokou úroveň výkonnosti už tolik let není "žádné tajemství". Ronaldo řekl: "Fanouškům říkám: přemýšlejte pozitivně, věřte, že je to možné, a potřebujeme vaši pomoc. Vydejte se na stadion fantasticky a my se pokusíme udělat co nejlépe na poli." Allegri se musí ujistit, že Cristiano Ronaldo nemá hladovku, protože se v nedávných hrách stalo.

Portugalský talisman čtyřikrát pozvedl trofej šampionátu šampionátu, zatímco byl v Realu Madrid, a mohl by mít v letošním ročníku s Juventusem další triumf. "Možná řešení je třímístná linka," řekl Allegri. "Ale budeme muset číst hru, protože to může trvat 120 minut." Diego Simeone by se mohl rozhodnout riskovat svého defenzivního vůdce, protože zápas proti Juventusu má zásadní význam a je jedním z vůdců týmu. Ale s tím, co bylo řečeno, Juve dělal Atletico Madrid láskavým postavením ve formaci, v němž jsme byli. Cristiano Ronaldo je nosit Fotbalové dresy, je připraven na druhé ligové utkání ligy s Atlético Madrid.



:: بازدید از این مطلب : 109
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 20 اسفند 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : pass

Mezinárodní Portugalsko utrpělo v neděli klepání na Bolognu a ve středu bylo nuceno utéct od prvního týmu. Fanoušci v dresy Juventus se o něj obávají. "Pro CR7 je plánováno, že ups jsou dnes (ve středu) a zítra po klepání na jeho levý kotník během zápasu proti Bologni," řekl Juventus na svých internetových stránkách.

Spolehlivý ekonomický novinář Marco Bellinazzo z Il Sole 24 Ore hovořil s Radio Amore Campania (prostřednictvím Ilbianconero) o ekonomických strategiích Juventusu. Zinedine Zidane stále udržuje lidi, kteří čekají na jeho další pohyb ve fotbale, i když existují náznaky, že návrat do Juventusu v létě by mohl dobře vidět, že se s Marcelem znovu setká. Je stále nepochybné, že budou nosit Fotbalové dresy a partnera znovu.

Když se Allegri honí za neporaženou domácí kampaň, zpráva, že Ronaldo nebude nucen usadit střet, přinese velkou podporu trenérovi. Ronaldo dosáhl 100. a 101. trestů celé své kariéry v lednu 2018 proti Valencii v La Ligě.

Juve hostitel Atletico Madrid v Ligy mistrů 12. března potřebuje převrátit 2-0 deficit poté, co byl porážen u Wanda Metropolitano v první etapě jejich poslední-16 kravatu s vybavení La Liga.



:: بازدید از این مطلب : 102
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 9 اسفند 1397 | نظرات ()