نوشته شده توسط : pass

Ve čtyřech letech, kdy byl v Arsenalu, 12 milionů liber, Mathieu Debuchy, udělal jen 29 vystoupení v severním Londýnském klubu. Debuchy, 32, utrpěl pomalou smrt v jeho kariéře Gunners a nakonec byl z jeho bídy nakonec vyřazen z konce ledna s volným transferem do St Etienne. Francouz měl dovoleno vstoupit do St Etienne na bezplatný transfer v lednu po pádu hromadného pořadí na emirátech. Očekáváte jeho výkon ve francouzském národním týmu? Tady máme pro Vás dresy Mistrovství světa 2018.

Debuchy zaznamenal také svůj nový klub, který se stal neporaženým od svého vstupu a pomohl se jim dostat až osm v Ligue 1. V neděli byl Debuchy v akci pro svou stranu proti Štrasburku a vyhrál vítěze v jejich 1-0 vítězství. Zdá se, že na novém místě bude mít skvělý výkon. A máme také dresy Německo pro vás. Mnoho lidí očekávalo, že nyní 32letý zaplní mezeru zpět do svého domovského státu a pomůže jeho týmu, když to bude vyžadovat. Alex Oxlade-Chamberlain byl dalším příkladem této sezóny poté, co byl v Liverpoolu vyřazen z ligy Ligy mistrů z ManchesterCity.



:: بازدید از این مطلب : 36
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 30 فروردين 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : pass

Neymar "vypil" do Paříže Saint-Germain tím, že se nevrátil do klubu včas, aby zvedl trofej Ligue 1 minulý týden, říká bývalá francouzská hvězda Christophe Dugarry. Přesto, že přiznal, že v této sezóně nebude moci hrát PSG znovu, je Neymar přesvědčen, že bude včas splněn na mistrovství světa a říká, že se 17. května opět vrátí na trénink ze zlomené nohy. Očekáváte jeho návrat? Náš obchod vám nabízí nejmódnější dresy Mistrovství světa 2018. S finálovým zápasem sezóny 19. května se hlavní obrat Neymara změnil na to, že bude vhodný pro mistrovství světa. Ale když PSG získal v neděli francouzský titul s vítězstvím 7-1 proti Monaku, Neymar byl stále doma a poslal si fotografii, když hrával poker a sledoval rozhodné vítězství. Tak jak bude v červnu vystupovat? dresy Brazílie tady čekají.

"Získávám závěrečnou zkoušku dne 17. května a pak budu mít možnost hrát," řekl na tiskové konferenci v Sao Paulu, kde on byl léčený. "Bylo strašlivé, že jsem se zranil, ale jsem spíše odpočinutý, to je vzhůru, musíme vidět pozitivní stránku věcí, od okamžiku, kdy začnu trénovat, dám, budu se věnovat ještě víc, protože je to sen, který přichází, je to Světový pohár. "



:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 29 فروردين 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : pass

Argentina, Paraguay a Uruguay se dohodly na 12 městech, kde chtějí v roce 2030 uspořádat sté výročí světového poháru. "Naše země bude mít osm hostitelských měst, ale zatím nebylo rozhodnuto, protože toto rozhodnutí přijde později." prezident FA Argentina, Claudio Tapia, řekl. Očekáváte, že světový pohár 2018? Náš obchod vám nabízí dresy Mistrovství světa 2018 s pěkným designem. Nabídka se nemá otevřít po dobu dalších čtyř let, ale představitelé všech tří národních orgánů tvrdí, že chtějí společnou nabídku. Paraguay byl také jedním z 13 účastníků, ale světový pohár se od té doby nezměnitelně rozrostl a nyní má 32 týmů.

"Pořád jsme našli [Messi], kteří nám pomohli šířit slovo o tom, že tři země organizují Světový pohár." Řekl argentinský ministr sportu Carlos Mac Allister. Tady máme také dresy Argentina pro vás. Společná nabídka by viděla Argentina hostit osm ze 12 skupin ve fázi zahájení, s Uruguayem a Paraguayem dali každý dva. Světový pohár se bude konat v Rusku v červnu až červenci, zatímco Katar bude představovat událost v roce 2022. "Dnes nemůžeme říci, jaké budou konečné náklady pro každou z našich zemí, ale nemůže být měřeno pouze v budování infrastruktury. " Uruguayský ministr sportu Fernando Caceres řekl.



:: بازدید از این مطلب : 138
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 21 فروردين 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : pass

Chelsea v neděli odevzdal dlouhý rekord úspěchů v Tottenhamu spolu s ambicemi Ligy mistrů. Ztráta do Spursu byla hnusným debaklem pro příznivce Blues, kteří také musí žít s důsledky poslední krize, která postihla jejich klub. Můžeme se hodně naučit z fotbalu. Máš rád fotbal? Tady máme pro Vás Fotbalové dresy. Antonio Conte je nemocný z politiky transferu Chelsea a nemůže se dočkat, až vystoupí z StamfordBridge. Vialli řekl: "Conte nemůže čekat, až odešel z Chelsea. Nemůže stát, že prodávají nebo kupují hráče bez konzultace s ním.

Conte má jen jeden rok na zlepšené dohodě o 9,5 milionu liber, kterou podepsal poté, co v loňské sezoně získal titul. Conte strávil hodně z druhé poloviny hry Spurs, která se míchala ve své technické oblasti, ruce vrazily do kapes, oči na zemi. Na tebe čekají dresy chelsea. Eden Hazard byl mnohokrát důležitý rozdíl v důležitých přípravcích od jeho příjezdu do Anglie. V historii Chelsea bylo dlouhé období, kdy se obloha zdála být trvale šedá přes most StamfordBridge.



:: بازدید از این مطلب : 39
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 14 فروردين 1397 | نظرات ()