نوشته شده توسط : pass

Sedm gólů zaznamenal 23. místo Juventus Turín. Generální manažer Juventus Giuseppe Marotta zasáhl prezidenta Aurelia De Laurentiise v Napoli. Lazio - 14 bodů za Napoli na třetím místě - dorazí do Neapola zoufale potřebují tři body po back-to-back porážky k AC Milan a Janova. Máme pro vás Fotbalové dresy Mistrovství světa 2018. Juventus zcela ovládl Sassuolo. V deváté minutě Alex Sandro vstoupil do vápna, se dvěma zásahy následoval záložník Khedira a na konci poločasu se zvedl na 4: 0 se střílením na pól Pjanič.

Juventus získává sílu po sedmi brankovém demolici Sassuolo - překonané hattrickem Gonzalo Higuainem - před pátečním zápasem v Toskánsku proti nekonzistentní Fiorentině na 11. místě. Jste fotbalový fanoušek? Na tebe čekají dresy Juventus. Napoli v současné době drží v klubu Serie A štíhlý bodový bod nad Juventusem, třetí místo Lazio vzdálené 13 bodů za sebou. V mezipřistání, hostující Torino hostitel Udinese v neděli jako shell-šokovaný Sassuolo hledat domácí pohodlí proti Cagliari, s Chievo hostující Janov, který uklidil jejich relegation obavy proti Lazio.



:: بازدید از این مطلب : 92
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 19 بهمن 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : pass

Manažer Manchesteru Jose Mourinho říká, že v létě po příjezdu Alexise Sancheze nebude kupovat dalšího útočícího hráče. Oni tak naléhavě potřebují novou tvář uprostřed parku, který Mourinho důrazně zvažoval způsob, jak problém vyřešit v lednu. Světový pohár 2018 přichází a pro vás máme mnoho Fotbalové dresy mistrovství světa ve fotbale 2018. Mourinho řekl: "Máme Alexise, [Romelu] Lukaku, [Anthony] Martial, [Marcus] Rashford." Sanchez opět ukázal svou hodnotu jako stálou východisku a zdrojem útočné inspirace. Juan Mata byl zaneprázdněn, elegantní a efektivní ve středu.

José Mourinho vyloučil podpis vpřed v létě, ale přiznal, že musí pracovat na "dynamickém" útočném zápase jeho strany poté, co Alexis Sánchez označil svůj debut Old Trafford za svůj první gól pro klub. Pojďme nosit dresy manchester united, aby očekávali skvělý výkon! Pogba se ve druhém poločase dostal do druhého gólu a Mourinho odhalil, že se mu podařilo dostat demotion. V lednu mi jeden dobře umístěný zdroj řekl, že věří, že existuje "dobrá šance", že Fred dorazí v létě. A to tak zůstane.



:: بازدید از این مطلب : 88
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 17 بهمن 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : pass

Chelsea si po přestřelce podělila body s Římem, Barcelona, Bayern i PSG jasně vyhrály Brzy se ujali vedení o dvě branky, pak ale třikrát inkasovali a tahali za kratší konec. Chtěla byste jim jít? Zde máme pro vás mnoho Fotbalové dresy. Na Stamford Bridge se čeká ostře sledovaná bitva. V Londýně se totiž představí římský AS, který chce doposud stoprocentní Chelsea obrat o body.

Atléticu, které bylo v posledních dvou sezonách LM ve finále a v semifinále, hrozí vyřazení už v základní skupině. Na druhý AS Řím ztrácí tři body, na Chelsea pět. Pojďme nosit dresy Chelsea, aby je podpořili! "Zklamání z porážky na půdě CrystalPalace můžeme zahnat jedině vítězstvím proti Římu. Ligu mistrů jsme začali dobře a doufám, že navážeme na výkon a výhru na půdě Atlética," řekl obránce Chelsea Marcos Alonso.



:: بازدید از این مطلب : 154
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 14 بهمن 1396 | نظرات ()