نوشته شده توسط : pass

Alisson vstoupil do Liverpoolu z AS Roma v létě, takže Serie A byl ve prospěch přesunu do Premier League. Brazílie se v létě stalo nejdražším zastřešením ve světovém fotbalu, když se Jurgen Klopp přestěhoval do Anfieldu z Róma. Fanoušci v dres liverpool jsou velmi rádi, že ho mají. Alisson Becker citoval "opravdu skvělou obranu" Liverpoolu jako klíčový faktor jeho bezproblémového přechodu k životu v Premier League. "Jsem skutečně spokojený s mým přechodem do Premier League," řekl.

"Moje karta stojí spoustu peněz a mnoho fanoušků očekává dokonalého brankáře, ale není to snadné," dodal Alisson. "Jedna věc, která je zde důležitá, je koncentrace a zaměření. Chtějí, abych byl opravdu mentálně silný. "Přes impozantní začátek své kariéry v Liverpoolu vidí Alisson prostor pro zlepšení ve svých vlastních představeních. Nosit Fotbalové dresy, vždy se zaměřuje na zlepšení sebe sama. Zatímco byl přinesen, aby poskytl spolehlivou poslední obrannou linii, Liverpool také strávil velkou přistávací holandskou středovou polovinu Virgila van Dijka.



:: بازدید از این مطلب : 210
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 23 آبان 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : pass

Portugalská hvězda vystřelila skvělý konec, aby vedl svou stranu v druhé polovině proti Manchesteru United. Leonardo Bonucci hrál skvělý míč přes vrchol a Ronaldo, hluboko uvnitř boxu, udeřil sladkou volley přímo přes David de Gea. Ronaldo, který nosil Fotbalové dresy, vstřelil směšný gól proti jeho bývalému klubu, ukázal své abs, zatímco oslavoval a poté se omluvil fanouškům za to, že tak učinili. Ronaldo vstoupil tak, aby vyčistil svůj 121. gól v soutěži, čímž se zdálo, že rozhodujícím příspěvkem je právě to, když to bylo nejdůležitější.

Cíl skončil sucho pro bývalou hvězdu Real Madrid, která na žádném z posledních 20 záběrů Ligy mistrů nezaznamenala celkovou délku 453 minut. Nicméně, José Mourinho je United, tak nekonzistentní a ohromující v Premier League, roztrhal form knihu, rozpustil scénář a zkazil Ronaldo noc. Tým Juventus neúspěšně udržel vedení. Fanoušci v dresy Juventus jsou trochu zklamaní. Pro Juventus se vyhlídka na výhru skupiny H s dvěma náhradními hrami vypařila a ačkoliv neměli štěstí, že hru skončili s ničím.



:: بازدید از این مطلب : 131
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 17 آبان 1397 | نظرات ()