نوشته شده توسط : pass

Oxlade-Chamberlain zranil koleno během semifinále Ligy mistrů Liverpoolu s Romy v dubnu a osm dní později prošel úspěšnou operaci. Zatímco Liverpool se přiblížil k podpisu Alissona ve světovém rekordu za brankáře, zjistilo se, že Alex Oxlade-Chamberlain je nepravděpodobné, že by se mohl zúčastnit kampaně 2018/19. Ačkoli Oxlade-Chamberlain je nyní schopen chodit znovu osm dní po utrpení zranění, ale stále potřebuje nějaký čas nosit dresy liverpool a zpět na soudu. Klopp to považuje za správný okamžik k vysvětlení toho, co má před 24 lety.

"Cítí se, že je vhodný čas lidem říct, že pro Oxu bude příští sezóna zaměřena na ozdravení a rehabilitaci," řekl Klopp Liverpoolfc.com. Liverpool, hráč a Klopp všichni souhlasili s tím, že musí být trpěliví s rehabilitací, když se dívají na dlouhodobou budoucnost. Liverpoolská transferová činnost letos v létě byla provedena s vědomím, že Oxlade-Chamberlain je nepravděpodobné, že v této sezoně. Kdo bude nosit Fotbalové dresy bojovat o Liverpool v létě? Posílení jeho středisek bylo zatím jedním z klíčových priorit Kloppa v přenosovém okně a Naby Keita, Fabinho a Xherdan Shaqiri dorazili na Anfield.



:: بازدید از این مطلب : 29
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 28 تير 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : pass

Zvonky Notre Dame zazvonily, vodiče metra zazněly v Paříži a davy Champs-Élysées naplnily v pondělí druhý den. Les Bleus, který nosí všechny dresy Francie, přistál v Paříži na letišti Charles-de-Gaulle v době od 4:40 hod., Aby byl přivítal jásající zaměstnanci letišť a malá setkání včetně ministra sportu v zemi. Fotbalová horečka se pomalu stavěla v posledních čtyřech týdnech, neboť země si vzala svůj mladý národní tým do srdce s extatickými scénami po svém semifinálovém vítězství, znamením hladu země za úspěchem. "Světový pohár nebude dělat politickou opozici vůči Macronovi," řekl Bruno Jeanbart, generální ředitel společnosti Pollsters OpinionWay. "Opozice je způsobena problémy, jako je zdanění; to není otázka národní nálady. "

Ve Francii se v neděli a pondělí objevovaly davy, které se v ulicích objevovaly vítězným týmem: multietnické a multikulturní. Přesto se od té doby změnila společenská struktura Francie a tento národní tým ještě více ovládá děti přistěhovalců. Fanoušci vybírali týmové dresy Mistrovství světa 2018, přičemž "autentická" verze Nike se opakovaně prodávala navzdory ceně 160 eur (185 dolarů). NázorWay's Jeanbart řekl, že po několika dnech hromadného mediálního pokrytí se pozornost zmenšuje.



:: بازدید از این مطلب : 22
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 26 تير 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : pass

Gianluigi Buffon naznačil, že bude pokračovat ve své kariéře hrůzy uprostřed rostoucích spekulací, které má podepsat pro Paříž Saint-Germain. Nosit Fotbalové dresy, 40-letá zátka věří, že je čas, aby mladší hráči vstoupili, aby vyplnili prázdnotu, kterou opustí mezi tyči pro Azzurri. Zveřejnil tweet v den, kdy skončila jeho smlouva s Juve, která čte: "17 let v černé a bílé, které dnes oficiálně uzavírají, nic nezapomenu, vždycky vezmu všechno se mnou."

Na druhou stranu PSG také oznámila, že Eric Junior Dina Ebimbe se připojil k Adli při podpisu své první profesionální smlouvy s klubem, a to až do roku 2021. Adli, který nosí dresy Paris Saint Germain, je jednou z hvězd mladých hráčů PSG a vyhrál dva tituly francouzské ligy s týmem mladších 17 let. "Je to zdroj hrdosti a sen," řekl Adli oficiální internetové stránce PSG. "Je to však jen první krok - stále mám spoustu práce, protože se snažím dosáhnout nových úrovní. Teenager se rozhodl zůstat v Paříži v příštích třech letech.



:: بازدید از این مطلب : 29
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 12 تير 1397 | نظرات ()