نوشته شده توسط : pass

První gól Ligue 1 Dani Alvesu udržel Paris Saint-Germain uškrtit na titulu, když šli na své štěstí a vyhrál 2: 1 v Nice. Jako jeden z nejmenších hráčů v parku, Alves vybral do chvíle, než vstřelil první gól Ligue 1 Conforama, a také z hlavičky. Chcete ho za to? Zde máme mnoho Fotbalové dresy s kvalitou pro vás. Ve frenetickém setkání na Allianz Riviera dokázal Alves první gól Ligue 1 v 82. minutě, kdy Angel Di Maria zrušil 17minutový otevíracík Allana Saint-Maximina.

V takovém případě byl Nice, který udeřil první ranu, když si Saint-Maximin vystřelil do vedení 17 minut po útoku proti terorismu. Na konci čtvrtého poločasu vyhrál PSG, když Kylian Mbappe viděl, že branka správně zakazuje útok. Pojďme nosit dresy Paris Saint Germain, aby očekávali jejich výkon! Alves nebyl tak zbytečný, když se setkal s Rabiotovým 82. minutovým doručením a sestřelil záhlaví, aby ho získal. Ale PSG by nebylo popřeno deváté po sobě jdoucí ligové vítězství, neboť Alves měl konečné slovo, Pařížané se blíží jistotám, aby získali titul s 17 bodovým náskokem nad Monakem na vrcholu.



:: بازدید از این مطلب : 80
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 29 اسفند 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : pass

Real Madrid, Liverpool v úterý, ManchesterCity a Juventus ve středu. Fotbalová Liga mistrů zná polovinu čtvrtfinalistů, zbývající čtyři je doplní příští týden. Juventus Turín nezaváhal a v dohrávce 26. kola porazil Atalantu Bergamo 2:0. Jste fotbalový fanoušek? Zde máme pro vás mnoho Fotbalové dresy. O branky se postarali Gonzalo Higuaín a Blaise Matuidi. kola italské ligy 2:0 Atalantu Bergamo a po dvanácté výhře za sebou vedou tabulku o čtyři body. Zápas se měl původně hrát 25. února, ale byl odložen kvůli sněhové bouři. Juventus se dostal do čela pořadí Serie A poprvé od září o víkendu, kdy využil slabších výsledků dosavadního lídra Neapole, a nyní svůj náskok zvýšil.

Domácí před zaplněným Wembley pořád útočili, opěvovaná obrana Juventusu nestíhala. Až poté se Juventus dostal k nebezpečnějšímu zakončení, Pjanič ani Alex Sandro ale Llorise přímo neohrozili. Pojďme si nosit dresy Juventus, které jim dávají radost! Výhru favorita potvrdil v 81. minutě střelou z malého vápna nehlídaný Blaise Matuidi. Domácí před zaplněným Wembley pořád útočili, opěvovaná obrana Juventusu nestíhala. Problémy měl především veterán Barzagli s hbitým Sonem, na protivníky nestačil ani Chiellini.



:: بازدید از این مطلب : 79
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 24 اسفند 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : pass

Manažer Chelsea Antonio Conte varoval své hráče, že ve středu budou potřebovat odvahu a odhodlání proti oponentům Ligy mistrů UEFA Barcelona. Očekáváte hru? Zde máme pro vás mnoho Fotbalové dresy. Conte se domnívá, že Chelsea je nejlepší výkon mimo domov přišel, když se vyrovnal s čelní dva Eden Hazard a Alvaro Morata proti Atletico Madrid ve skupinách. Nebezpečí je představa nejvyššího talentu a hráč schopný vyhrát hry s jediným okamžikem individuálního lesku, ale není ústředním útočníkem a on neudělal žádné tajemství jeho nelibosti za tuto roli.

Conte dodal, že "toto není tým (Chelsea) s velkými zkušenostmi, ale musíme pracovat jako tým a snažíme se být připraveni trpět chvíli, které musíme trpět, a v každém okamžiku musíme vědět, že můžeme mít šanci na skóre. "Pojďme si nosit dresy chelsea, abyste si užili hru! Navzdory tomu, že Chelsea vstoupil do druhé etapy jako útočník, Fabregas věří, že spolu se spoluhráči může vydělat šok a varoval Conte, že jeho hráči budou dobře vyvrtáni.

 



:: بازدید از این مطلب : 97
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 22 اسفند 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : pass

Vrací se na Old Trafford časy Alexe Fergusona? Manchester United předvedl v pondělní dohrávce 29. Manchester United po inkasované brance převzal iniciativu v držení míče, optická převaha ale hostům šance nepřivedla. CrystalPalace ještě nikdy Manchester United v Premier League neporazil a nepovedlo se mu to ani na osmnáctý pokus, i když utkání rozehrál výborně. Chtěla byste jim jít? Zde máme pro vás mnoho Fotbalové dresy. Na hřišti ale velké rozdíly vidět nebyly. United začali ospale, nehnali se dopředu a nechali vyniknout domácí outsidery.

Druhá vlna studené sprchy byla pro hosty dostatečným impulzem. United zvýšili své úsilí a začaly přicházet šance. V 55. minutě snížil hlavičkou Chris Smalling. O vyrovnání se postaral Romelu Lukaku a v závěru dokonal obrat svou první ligovou brankou za "Rudé ďábly" Matič. Pojďme nosit dresy manchester united, abychom očekávali jejich další výkon! Podobné obraty hráči United zvládali v časech, kdy tým vedl pevnou rukou sir Alex Ferguson. V první minutě nastaveného času o jejich výhře rozhodl Nemanja Matić, jehož dalekonosná střela skončila pod břevnem domácí brány. Manchester United tak přežil klinickou smrt a vyhrál 2:3.



:: بازدید از این مطلب : 129
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 17 اسفند 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : pass

FotbalistéManchesteruCity rozhodli v 28. kole anglické ligy o vítězství na hřišti Arsenalu už v prvním poločase, když překonali brankáře Petra Čecha třikrát. HráčiCity pak po dvou bleskových kombinacích prošli obranou londýnského celku až před Čecha, kterého nejprve prostřelil David Silva a Sané pak v 33. Líbí se ti fotbal? Tady máme pro vás mnoho Fotbalové dresy. V sedmé minutě Čech chyboval, když nezvládl vyběhnutí na centr z rohového kopu. Německý záložník Ilkay Gündogan z ManchesteruCity vytvořil nový rekord anglické fotbalové Premier League v počtu přihrávek v jednom zápase.

Nový rekord v přihrávkách v neděli stanovil i celý tým kouče Pepa Guardioly – bylo jich 902. Arsenalu po změně stran nepomohl ke snížení ani pokutový kop za faul na Mchitarjana, protože Aubameyangovu střelu k tyči brankář Ederson vyrazil. Nechte nosit dresy manchester city a očekávejte jejich výkon! Bernardo Silva se nakonec dočkal gólu hned po změně stran, kdy se po Christensenově chybě dostal k míči De Bruyne a naservíroval ho portugalskému křídlu před prázdnou bránu. Opačným extrémem o uplynulém víkendu v Premier League bylo jen 162 přihrávek hráčů Stoke v duelu se Southamptonem (0:0).



:: بازدید از این مطلب : 35
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 15 اسفند 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : pass

Liverpool prošel výraznou adresou "Brankář", kývnutím významu role. V neposlední řadě pod Jurgenem Kloppem, jehož oblíbený dopředný přístup klade zvláštní roli na číslo jedna. Jste fotbalový fanoušek? Zde máme pro vás mnoho Fotbalové dresy. Liverpool ztratil jen jedenkrát v posledních 19 zápasech v Premier League, takže v tabulce zůstal jen dva body za druhým Manchester United. Ačkoli Klopp docela nesouhlasil s těmito snahami, jeho Liverpoolská strana je v prvních 14 zápasech této sezóny neporažená, zbylých pět.

"Liverpoolova filozofie byla vždy pokročilá hra, která pro brankáře je vždy těžší pokrýt všechno, protože evidentně musí být brankár ve všechno pokročilejší," říká Achterberg. Pojďme si nosit dresy liverpool, které jim dávají radost! Mane se domnívá, že Liverpool je dnes schopen porazit nějaký tým za svůj den a po několika "obtížných" letech se pohybuje správným směrem. Ale pokud se Klopp vyhne porážce, jeho Liverpoolská strana se o krok blíží k emulování Benitezových náročných titulů v roce 2009, stejně jako k tomu skvělému týmu z roku 1988.



:: بازدید از این مطلب : 78
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 10 اسفند 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : pass

Romelu Lukaku nakonec vstřelil svůj první ligový gól proti Chelsea, protože měl to trochu zuby a chtěl se dostat po jeho bývalém klubu. Lukaku má v této sezóně 13 gólů, ve společném pátém místě s Robertem Firminem a Jamiem Vardym a 22 ve všech soutěžích. Máte fotbalový sen? Pojďme nosit Fotbalové dresy, abychom dosáhli našeho snu. Řekl, že by mu měl být více respektován jeho rekord. Lukaku nebyl v neděli jediným červeným hráčem, který se v neděli objevil, a mladý Scott McTominay byl znovu dán velkým úkolem, když se snažil pozorně sledovat talismana Chelsea Eden Hazard.

Chris Smalling uvedl, že United by měl přinejmenším získat druhé místo v Premier League poté, co porazil Chelsea. Pojďme si nosit dresy manchester united, které uspokojí jeho úspěch! Pařížka Saint-Germainová hvězda Thomas Meunier slaví vítězství Manchesteru United 2-1 proti Chelsea v neděli tím, že aplauduje výkon Romelu Lukaku ve vítězství. Lukakův výkon proti Chelseovi šel nějakým způsobem odpovědět kritikům dopředu, kteří ho obvinili, že se nepodařilo vyrábět ve "velkých zápasech" a vytvořil vítěze na náhradní Jesse Lingardovou ve druhé polovině.

 



:: بازدید از این مطلب : 90
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 اسفند 1396 | نظرات ()